Η FILIMEGAS FURS είναι ηγετική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή γούνινων ενδυμάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 από τον Κωνσταντίνο Φιλημέγκα, ο οποίος σήμερα μαζί με τον γιο του Βασίλη, έναν νεαρό με όραμα και γνώση, συνεχίζει να επεκτείνει την εταιρεία και να δημιουργεί μοναδικές συλλογές γούνας. Η εταιρεία FILIMEGAS FURS έχει την έδρα της στην Παραλία της Κατερίνης και έχει υποκατάστημα στην Καστοριά και στη Σιάτιστα της Κοζάνης, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής στον κόσμο. Το πλήρως εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό συνδυάζει την τέχνη και την τεχνική για να δημιουργήσει μοναδικές δημιουργίες γούνας. Οι συλλογές της εταιρείας περιλαμβάνουν γυναικεία και αντρικά ενδύματα γνωστά για την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και χειροτεχνίας τους, καθώς και για την ποιότητα, το μοναδικό σχεδιασμό και την κατασκευή υπεροχή. Η παραγωγική διαδικασία ελέγχεται αυστηρά έτσι ώστε να εξασφαλίζονται τέλεια αποτελέσματα.
Οι πρώτες ύλες προμηθεύονται από αναγνωρισμένους πλειστηριασμούς στην Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη και τη Ρωσία και περιλαμβάνουν εκτρεφόμενη γούνα όπως βιζόν, αλεπούδες, τσιντσιλά και swakara, και διάφορα άλλα.. Προσφέρουμε μια εκθαμβωτική ποικιλία από μοναδικά ενδύματα και αξεσουάρ, όπως παλτά, σακάκια, γιλέκα, καπέλα, σάλια, καπέλα, πορτοφόλια, γάντια και άλλα!
Πλεονέκτημα λόγω των ποιοτικών πρώτων υλών, της ολοκληρωμένης τεχνογνωσίας, της συνοχής και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει σταθερά στην επιτυχημένη πορεία της, στοχεύοντας τόσο στη διατήρηση της κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων της όσο και στην περαιτέρω ανάπτυξή της.
Είτε το στυλ σας είναι σύγχρονο είτε παραδοσιακό, μοντέρνο ή κλασικό, έχουμε μόνο το τέλειο ένδυμα για να ταιριάζει στο μοναδικό στυλ σας σε μια απίστευτη τιμή!