Πως να μετρήσω το μέγεθος μου;

Γούνινα ενδύματα

Τα γούνινα παλτά και σακάκια είναι διαφορετικό είδος ρούχων από τα κανονικά ρούχα. Έχουν σκοπό να ταιριάζουν διαφορετικά, καθώς προορίζονται να ταιριάζουν άνετα, δίνοντας μια μοντέρνα εμφάνιση. Οι κατάλληλες μετρήσεις είναι απαραίτητες για ένα καλό αποτέλεσμα.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, η αγορά ρούχων από μια φωτογραφία μπορεί να αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τους πωλητές και τους αγοραστές. Οι εσφαλμένες μετρήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια χρόνου και χρήματος και για τα δύο μέρη. Ειδικά για τα είδη ένδυσης γούνας, ένα πολυτελές και δαπανηρό είδος ρούχων.

Ωστόσο, δεν πρέπει να φοβάστε. Κάθε γούνα είναι χειροποίητη. Κάθε βήμα της διαδικασίας κατασκευής γίνεται από έμπειρα χέρια. Εξαιτίας αυτού, οι κατασκευαστές γουναρικών είναι σε θέση να προσφέρουν τέλεια εφαρμογή για κάθε σώμα. Ορισμένες απλές μετρήσεις χρειάζονται μόνο.

Αυτές οι μετρήσεις παρουσιάζονται σε αυτόν τον οδηγό.

   

Πως θα μετρηθείτε

Υπάρχουν δύο επιλογές για να λάβετε σωστά τις μετρήσεις σας.
  • Μετρήστε ένα ύφασμα που έχετε ήδη και σας ταιριάζει κατάλληλα.
  • Πάρτε τις δικές σας μετρήσεις σώματος.

Εάν επιλέξετε την πρώτη επιλογή, μην μετρήσετε ένα ένδυμα γούνας που έχετε ήδη στην κατοχή σας. Προτιμήστε ένα κανονικό παλτό, επειδή οι μετρήσεις που θα λάβετε θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σχέδιο. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι θα μετρήσετε ένα χαλαρό παλτό, γιατί πιθανότατα θα φοράτε ρούχα χειμώνα κάτω από τα ενδύματα γούνας σας. Τέλος, χρησιμοποιήστε μια επίπεδη επιφάνεια και το κουμπί επάνω στο παλτό.

Για κάθε μέτρηση χρησιμοποιήστε μια μεζούρα ραπτικής! Οι απαιτούμενες μετρήσεις είναι οι εξής:

1. Περιφέρεια στήθους

Με τα χέρια χαλαρά στο πλάι, μετρήστε την περιφέρεια στήθους στο ύψος της μασχάλης. Περάστε τη μεζούρα μέσα από τις μασχάλες και υπολογίστε την περιφέρεια στο μέγιστο σημείο του στήθους.

Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα παλτά γούνας που αγοράζετε θα ταιριάζουν σωστά. Ένα γούνινο παλτό θα πρέπει να είναι τοποθετημένο αλλά όχι σφιχτό. Η λήψη αυτής της μέτρησης περισσότερες από μία φορές θα διασφαλίσει ότι το έχετε σωστό, ώστε να μην έχετε ένα παλτό που είναι πολύ μικρό για εσάς.

2. Μανίκια

Το μήκος των μανικιών είναι επίσης σημαντικό. Για να μετρήσετε το μήκος των μανικιών, μετρήστε από το λαιμόκοψη μέχρι τη μανσέτα του μανικιού. Για να καθορίσετε το σωστό μήκος για σας, μετρήστε από τη βάση του λαιμού στον καρπό σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό μέγεθος.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη.